Ideiglenes közlemény



Kedves Olvasók!

Kommentben megvádoltak hogy lopott képeket publikálok, egy nyílt levélben tisztázom a helyzetet!
A vádoló lebuktatta saját magát így tudomásomra jutott hogy engedélyem nélkül felhasználták a képeimet.
Jó, tény és való szoktam nem saját képeket is publikálni de jelezni is szoktam hogy "nem az én művem". 

De mikor a saját képeimet ellopják és utánna a tolvaj engem állít be tolvajnak az már nálam is kiverte a biztosítékot!




Szóval nyilvános levél alant, a fagyi visszanyal:

--------------------------
Tisztelt Ambrus János!


Ön 2013.november 22.-én több kommentet is írt egy blogpostomhoz melyben megkérdőjelezte a képeim tulajdonjogát, továbbá lopással vádolt meg engem! 
A hozzászólásairól a fénykép

Ön azt állította hogy az oldalamon szereplő képeket az Ön weboldaláról (http://0-24mosogep.hu/ ) elloptam.
 Az Ön weboldalát megtekintettem és a képeit összevetettem az Én weboldalamon találhatóval. Kettő darab egyező képet találtam és megállapítottam hogy a két kép kétség kívül az Én tulajdonom, énáltalam készített az én lakásomban készült felvételekről van szó.
Ez a két kép az enyém




Linkelve is az Ő tárhelyén az én képeim itt találhatóak:
Lopott kép a mosógépemről:
http://0-24mosogep.hu/wp-content/uploads/2013/04/mosogep052.gif

a lúgszivattyúról:
http://0-24mosogep.hu/wp-content/uploads/2013/04/mosogep031.gif

A képeket még csak véletlenül sem lophattam el senkitől hisz a képen szereplő mosógép jelen pillanatban is a fürdőszobámban él és virul. Már csak az is bizonyítja hogy enyémek a képek hogy a postomat 2011.08.02.-án publikáltam, bizonyíték lent:
A 0-24mosogep.hu weboldalt meg még csak 2011-08-24 19:01:23 -kor regisztrálták a domain.hu adatai szerint. 
 Persze erről is csináltam fényképet:

Tehát én voltam előbb... :-) D

Mivelhogy a felvételek az én lakásomban készültek, illetve a szóban forgó felvételekre senkinek nem adtam engedélyt a lemásolásra, utánközlésre, ennek ellenére a felvételek a saját blogomon kívül, másik fél által üzemeltetett tárhelyen is elérhetőek így kétség kívül mindenki számára megállapítható hogy bizony itt lopás történt.
Az én eredeti felvételeimet eltulajdonították és több idegen tárhelyen is feltüntették sajátként, saját anyagi haszonszerzés érdekében tehát sokszoros visszaélés történt a felvételeimmel!
Az egyik hely ahová a lopott képem került a http://0-24mosogep.hu/ weboldal ahol kettő darab fényképem szerepel, egy mosógépről és egy lúgszivattyúról, fényképet mellékelem jogsértésről:
A másik hely pedig egy internetes hirdetőoldal, link:

Illetve kitudja, hány, általam ismeretlen helyen használták még a képeimet... 

Fénykép róla ha netalántán "véletlenül" elérhetetlenné válna:


Tehát Ambrus János becsületsértést követett el ellenem azzal hogy lopással publikusan megvádolt, továbbá azzal hogy megkérdőjelezte a felvételeim hitelességét látogatók pártolhattak el az oldalamtól tehát kárt is okozott számomra. A  http://0-24mosogep.hu/  weboldal készítője aki vélhetően az oldalamról eltulajdonította a képeimet számomra nem beazonosítható így a további ellenem elkövetett vétségeket és cselekményeket a weboldal bejegyzett tulajdonosa „Elektromágus Korlátolt Felelősségű Társaság (1222 Budapest, Gádor utca 90.)  továbbiakban Elektromágus Kft ellen hozom fel. Hiszen ezen társaság felel az alkalmazottjai, hirdetései stb minden után így minden egyebet az Ő számlájukra sorolhatom fel.

Elektromágus Kft a szolgáltatásait az engedélyem és tudtom nélkül az én felvételeimmel is népszerűsítette tehát anyagi haszonra tett szert felvételeimnek köszönhetően.  Valószínűsíthetően szintén az Elektromágus Kft hirdetett különböző internetes portálokon (pl aprohirdetes.ws) szintén az én felvételeimet is felhasználva szolgáltatása számára.
Itt egy fénykép arról hogy egy internetes hirdetésben az énáltalam készített képet is szerepeltetik, a hirdetés pedig a 0-24mosogep.hu oldalra mutató linket is tartalmaz:





Mégegyszer röviden tömören: a blogomon szereplő képeket ellopta a fent említett vállalkozás, és anyagi haszonszerzés érdekében felhasználta őket hirdetésekben, saját weboldalán saját fényképként, továbbá hogy mindenféle forrásmegjelölés és (illusztráció szó) nélkül szerepelt a felvételem a weboldalukon így a látogatói joggal hihették és hitték is hogy azok referenciaképek a szolgáltató tevékenységéről.
Tehát a képeim felhasználásával nemcsak nekem okoztak bosszúságot és kárt hanem ezen szolgáltató cég megtévesztette a fogyasztóit is.

Az ügyfelek megtévesztésén felül, továbbá a felvételeim jogtalan felhasználása illetve Ambrus János alaptalanul, bizonyítékok nélkül megvádolása engem azzal hogy tolvaj vagyok így bizony 3 a magyar igazság c. dolognál tartunk ugye kedves mosógépszerelő banda?
Tehát képlopást, pontosítva szerzői jogsértést követtek el, továbbá hogy vádaskodás is történt nyilvánosan így hitelrontás, becsületsértés, illetve a fogyasztók megtévesztése is történt hogy olyan képpel reklámozták a szolgáltatást melyen nem ők, nem az őáltaluk javított háztartási berendezés szerepel.

Mellékelem az egyik törvényt amely kétségkívül megállja a helyét jelen esetben is:
-------------------------------------

BTK 329/A. § (1) Aki másnak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát haszonszerzés végett, vagy vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


Minden felvételnek van szerzői joga, de a blogom alján külön fel is hívtam a figyelmet arra hogy csak írásos engedélyemmel publikálhatók a képeim tehát a tolvajunknak tudnia kellene hogy ez nem jogszerű amit tesz. 
Mivelhogy az én képemmel reklámozta, promotálta, hirdette szolgáltatásait így a képeimmel anyagi haszonra tett szert és ebből a haszonból (mivelhogy az én képeim segítségével is csinálta) így a képeim után követelem a jussomat vagyis a jogdíjjat! 

Én a képeimet 2011.08.02.-án publikáltam, ők a weboldalukat 2011.08.24.-én regisztrálták, a weboldalukon elhelyezett számláló 17968 db látogatót számlál, az azóta a mai napig (2013.11.23) eltelt idő pedig 822 nap vagyis ebből következik hogy huzamosabb ideje felhasználhatták saját anyagi haszonszerzésükre a képeimet és lett volna idejük megvásárolni a tulajdonjogot vagy engedélyt kérni a használatukra de ez a mai napig nem történt meg.


Szóval Ambrus János most én diktálom a feltételeket. :
-          törölje a képeimet azonnal
-          kérjen bocsánatot


Illetve válasszon is:
A menü: jogdíjjat fizet
B menü: bíróság és szakértői díjjakkal megemelt jogdíjjat fizet jogvita után.


Amennyiben nem veszi fel velem a kapcsolatot a legközelebbi szombatig (2013.11.30) úgy kénytelen leszek a jogbiztosítómmal megbeszélni az ügyet.

Ui: amennyiben, akár utólag is engedélyt kért volna  normál hangnemben (fenyegetés nélkül) a képeim akár anyagi haszonszerzésre történő felhasználására is minden további nélkül (jogdíj nélkül) megkapta volna rá az engedélyt. De ha Ön így akkor én is így , vádaskodása  kiverte nálam a biztosítékot és remélhetőleg nem a jogbiztosító fogja ezt a helyzetet megjavítani.

----------------------------

 Egyéb dolgok:
 Továbbá minden átlagember jogosan teheti fel a kérdést: milyen mosógépszerviz az amely egy szétszerelt mosógépről képet lop ahelyett hogy saját maguk készítettek volna ilyen fényképeket a vállalkozásuk népszerűsítésére?!


De valahogy bűzlik nekem ez a mosógépszerelős cég. Nem, nem azért hogy képet lopott egy szétszerelt mosógépről..  Hanem azért hogy aki pofázik nekem Ambrus úr papíron nem is szerepel az Elektromágus Kft-ben tehát elvben semmi köze sincs a céghez. Ezek a tagjai a cégnek a cégjegyzék szerint és 500 ezres tőkével rendelkeznek:

A képviseletre jogosult(ak) adatai
13/1.Pityer Krisztián (an.: Toldi Ilona)

Cégformától függő adatok

1. A tag(ok) adatai
1/1. Pityer Krisztián (an.: Toldi Ilona)






1/2.Strausz Valter (an.: Domján Ilona)




De több vállalkozás, több cég, több székhely, telefonszám ugyanaz.... Ez is fura nekem. 











 Nézzük csak meg a szintén általa hirdetett http://ambrusfuvar.hu/ vállalkozásukat! Ez is annyira profi lehet mint a mosógépes cége? Nemhiszem mert felszámolás alatt van a nyilvános cégjegyzék szerint...

A végrehajtás adatai
33/1.


A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2010. január 18.
A végrehajtás ügyszáma: 9045468781
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Dél-Budapest Hétraléknyilvéntartó Osztély 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2010. május 13.

Bejegyzés kelte: 2010/05/14

Hatályos: 2010/05/14 ...
De amíg a  mosógépes cégben papíron nem is szerepel itt legalább Ambrus János a képviselője az ambrusfuvarnak... meg is találtuk Ambrus urat.

De nézzétek milyen kemény tőkéje volt az  AMBRUS FUVAR Szolgáltató Betéti Társaság (1221 Budapest, Arany J. u. 102) cégnek:
Ezt látni kell így nem leírom hanem mutatom fényképen:
2 ezer Ft azaz kettőezer forint a cég jegyzett tőkéje
 
Nincs több kérdésem...



18 megjegyzés:

  1. Ez sima ügy, polgári peres eljárás, aztán vagy peren kívül megegyeztek vagy majd a bíróság megítél valamennyi kártérítést. Érdemes beadni egy keresetet.

    VálaszTörlés
  2. T. Uram!
    A szóban forgó ominózus képeket a http:/0-24mosogep.hu honlapot előttem készítő emberkétől kaptam, mint saját képeket. Így nem volt tudomásom róla, hogy a képek nem saját készítésűek.
    Természetesen azonnal leszedem a honlapról . Cégem belekeverése a dologba, előzetes részletes tájékozódás nélkül viszont bűncselekmény.
    Bátran jelentsen fel az illegális képek szerepeltetéséért. Mivel nem tudtam róla, Én jóhiszeműen jártam el. Viszont Ön rosszhiszeműen követett el bűncselekményt, ezért viszont Én is jogosan fogom feljelenteni, és nyugodt lehet, megteszem.

    Budapest,2013-11-24 Tisztelettel: Ambrus János sk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. T. János!

      Attól hogy törölte a képeim attól még valószínűsíthetően 822 napon keresztül felhasználta őket! De a továbbiakban is felhasználhatja amennyiben kifizeti nekem a jogdíjjat. Az hogy nem volt tudomása róla hogy nem az Öné a kép azt nem velem hanem azzal a személlyel vagy vállalkozással kell megbeszélnie aki az oldalt készítette. Majd Ön kifizeti nekem a jogdíjjat, Ön meg majd behajtja ahogy akarja azon aki a weboldalát elkészítette. Majd előveszi szépen a számlákat és benyújtsa követelését a weboldalkészítő ellen. De ez a része az megint nem az én saram.

      Milyen cégről beszél már megint János úr? Az Elektromágus Kft papíron nem az Öné, de még az Ambrusfuvar sem hiszen az felszámolás alatt áll vagy állt. A felszámolás alatt lévő cégeknél pedig a felszámolóbiztos gyakorolja a cég jogait. Tehát Ön egyik cégnek sem az ügyvezető igazgatója, se nem tagja, tulajdonosa!
      De a szóbanforgó cégekkel kapcsolatban sem követtem el bűncselekményt hisz mindenki számára nyilvános cégadatokat közzétenni mióta bűncselekmény? Nem bűncselekmény, sőt állampolgári kötelezettség a pénzmosás és terrorizmus elleni harc érdekében az ilyeneket közzétenni és jelenteni.
      Ez nem bűncselekmény, de az hogy Ön még mindig pattog mint a nikkelbolha és még csak elnézést, bocsánatot sem kért azért hogy tolvajként feltüntetett, azért hogy felhasználta a képeimet stb illetve válaszaiban is a valóságnak nem megfelelő dolgokat állít folyamatosan ez bizony már maga ezen tények is bizonyítják az Ön rosszhiszeműségét!!

      Jó lenne ha visszatérne a való világba, befejezné mások pocskondiázását, bocsánatot kérne és megfizetné a tanulópénzt hogy "ne szólj szám, nem fáj fejem".

      Örülnék neki ha előkerítene 47 ezer Ft-ot mert ennyiért cserébe a jövőben is korlátlanul felhasználhatja a mosógépes képeimet, illetve visszamenőleg is eltekintenék a szerzői jogsértésről.

      Törlés
  3. 1 ha tudom, hogy lopott a 2 kép nem kérem Öntől a törlésüket, ilyen hülye nem vagyok. Én Önt nem , Ön engem viszont letolvajozott.
    2. a nevem adtam a dologhoz nem sumákoltam ez is engem igazol.
    3. az ominózus képek az Ön blogján kívül meg sem találhatóak a neten, így értékük limes 0.Bátran kijelenthetem, hogy egyetlenegy látogatót sem hoztak a képei!!!
    4 Nevem a cégemmel semmilyen összefüggésbe nem hozható, pláne a szóban forgó ügy kapcsán. Adatokat gyűjtött rólam és azokkal vissza is élt. Cégem ellen 2006 óta folyik eljárás amiben jelenleg is nyerésre állok, de ez itt senkire nem tartozik, ellenben a cégem szándékos lejáratása már egészen más kérdés!!!!
    Mellesleg az ominózus két kép olyan több száz kép között szerepel
    amelyeket zömmel én készítettem, s mint már említettem mivel képei nem igen találhatóak meg az adott témában, nem tudhattam hogy illegálisan került hozzám.
    Amennyiben úgy érzi, bátran jelentsen fel, csak mérlegelje, mit fog veszíteni azon, amit nyerhet.Szánalmas kisérlete eme pénzkeresetre nevetséges.
    A téves vádért elnézését kérem, és amennyiben töröl minden ide nem illő adatot cégemről, továbbléphetünk.Ha másképp gondolja, kérem jelezze! Természetesen signo-zva, ahogy én tettem!

    Ambrus János sk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy régi olvasó2013. november 25. 18:25

      "Adatokat gyűjtött rólam és azokkal vissza is élt."
      Semmiféle visszaélésről nincs szó, ezek mind nyilvános adatok, amiket bárki megjelentethet a blogjában és bárki számára elérhetőek az interneten.
      Amburs Úr, Ön jogi analfabéta.

      Törlés
  4. A nevem és a cégem nem köthető össze.
    Bátorság és rajta. Majd kiderül.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hol is van összekötve a neve és a cége??? Sehol... Sőt még a postban is úgy írtam hogy az ambrus a fenyegetésért felel, a többiek (cég) meg a képlopásért.
      De árulja már el az isten szerelméért hogyha nincs a nevén egyetlen egy tetves cég sem akkor mégis hogyan lehet a kettőt összekötni?
      Na vegyük sorba a válaszait:

      "1 ha tudom, hogy lopott a 2 kép nem kérem Öntől a törlésüket, ilyen hülye nem vagyok. Én Önt nem , Ön engem viszont letolvajozott. "

      Azt hogy mennyire hülye azt már bizonyította. Mivelhogy a lopás több mint egy éve történt így akár el is felejthette az esetet hogy ezt a képet Ön lopta tőlem és nem fordítva.


      "2. a nevem adtam a dologhoz nem sumákoltam ez is engem igazol."

      Magyarországon pontosan beazonosítani egy állampolgárt 3 adat alapján lehetséges. Név, anyja neve, születési ideje. Ön ezek közül csak egyet adott meg. Én is adtam a nevemet ami Önnek pont annyit mond mint nekem az ambrus...
      csuklósbusz sk.
      Semmit nem igazol, csak adott egy megszólítási lehetőséget.

      " 3. az ominózus képek az Ön blogján kívül meg sem találhatóak a neten, így értékük limes 0.Bátran kijelenthetem, hogy egyetlenegy látogatót sem hoztak a képei!!! "

      Egy látogatót biztos hogy hoztak, méghozzá azt aki ellopta őket. Már megint szédíteni tetszik ugye...
      És ha csak az az egyetlen látogató is volt, most az értéküket kb pont 47 ezer Ft-ra tartom.

      "4 Nevem a cégemmel semmilyen összefüggésbe nem hozható, pláne a szóban forgó ügy kapcsán."

      Hányszor mondjam még el hogyha papíron nincs a nevén a cég akkor az nincs!!?? Neveket amúgy is lehet cégekkel összefüggésbe hozni. még személyeket is. De mivelhogy nem adott meg születési évet és anyja nevét így nem tudni hogy az ország többezer Ambrus János közül mégis melyikre gondolunk. De ha ezeket meg megadná véletlen akkor saját magát hozná összefüggésbe saját maga által.

      " Adatokat gyűjtött rólam és azokkal vissza is élt."

      A cégadatok nyilvánosak. Az apróhirdetések is. Visszaélésnek nyomát sem látom. Ha valami nem tetszik akkor hirdessen kőbe vésett hirdetésekkel, azokat nehezebb összegyűjteni.

      "Cégem ellen 2006 óta folyik eljárás amiben jelenleg is nyerésre állok, de ez itt senkire nem tartozik,"

      Ha ez senkire nem tartozik akkor mi a fészkes fenéért bökte ezt ide? Nem tán ott is nagy volt a pofa csak valaki beterítette?

      "ellenben a cégem szándékos lejáratása már egészen más kérdés!!!!"

      Jelen pillanatban nincs cége, akkor nincs is mit lejáratni.

      "Mellesleg az ominózus két kép olyan több száz kép között szerepel
      amelyeket zömmel én készítettem, s mint már említettem mivel képei nem igen találhatóak meg az adott témában, nem tudhattam hogy illegálisan került hozzám."

      Nincs több száz kép az oldalon, de egyet szúrópróbaszerűen leellenőriztem és felvettem a kapcsolatot a készítőjével. Nem lepődtem meg rajta mikor kiderült hogy a szúrópróbaszerűen kiválasztott kép is lopott és sem jogdíjjat sem engedélyt nem kért a felhasználására.
      Már megint megfogadhatná a következő javaslatomat: mindenki a saját portáján söprögessen!

      "Amennyiben úgy érzi, bátran jelentsen fel, csak mérlegelje, mit fog veszíteni azon, amit nyerhet."

      Nagyon egyszerűen kiszámoltam, pedig sem cégem, sem könyvelőm nincs. Eredmények:
      Minimum 0 Ft, maximum 47 ezer Ft. Az hogy a tolvaj majd megkerül és beszopja: felbecsülhetetlen. :-)

      "Szánalmas kisérlete eme pénzkeresetre nevetséges."

      Lopott képekkel teli weboldallal másokat gyanúsítani lopással az a szánalmas, utánna felhúzott orral pofázni nevetséges.

      "A téves vádért elnézését kérem, és amennyiben töröl minden ide nem illő adatot cégemről, továbbléphetünk."

      Piacon vagyunk hogy alkudozunk? De ha majd megérkezik a pénz akkor talán ez a post eltűnik. De csak akkor ha jókedvem lesz...

      "Ha másképp gondolja, kérem jelezze! Természetesen signo-zva, ahogy én tettem!"

      Jeleztem a fentiekben.

      Csuklósbusz sk / szignóztam /

      Törlés
  5. Várom feljelentését:)
    Remélem ott már neve is lesz:P
    Mert név nélkül minden további kommunikáció teljesen felesleges:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már várja a feljelentésemet?
      Hisz én meg várok az Önére...
      Azt állította hogy "nyugodt lehet, megteszem."

      Ezekszerint nem tette meg? Nem tán már megint hazudozni tetszik?
      Azt hazudja hogy loptam a képeket, azt is hazudja hogy fel fog jelenteni, a látogatóinak is hazudik közben egy rohadt szemétláda tetves tolvaj. :-) D

      Az oldala alakulását figyelemmel kísértem az utóbbi pár napban. Elsőnek eltűnt a 2 képem a főoldalról de megmaradt mozgóképként. Utánna azok is eltűntek sőt a látogatószámláló is eltűnt egy darabig. Utánna mikor jeleztem neki hogy hülye ezért nem vagyok tudom hogy van még lopott kép az oldalán, tudom hogy a többi kép is lopott akkor a weboldaláról a képek kb 50%-át eltávolította. Ezekszerint azok a képek amik eltűntek mind mind lopott volt. A pofám leszakad milyen féreg vállalkozók működnek manapság. Tényleg a jóisten mentse meg az ügyfeleket az ilyen embertől.

      Törlés
    2. A saját munkája milyen lehet, ha mástól kell képeket lopkodni?
      Az ellenségemnek sem kívánok ilyen szerelőt.

      Törlés
  6. Ez az Ambrus János megérdemel egy pert a nyakába. Szurkolok lol. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÉRDEKES ESZMECSERE JÓT MULATTAM BÁR NEM EZÉRT JÖTTEM ERRE AZ OLDALRA KEDVES AMBRUS ÚR SAJNOS EL KELL KESERÍTENEM NINCS IGAZA ÖN BECSÜLETSÉRTÉST KÖVETETT EL AMINEK ESZMEI ÉRTÉKE VAN ÉS ÖRÜLJÖN HA ENNYIVEL MEGÚSZHATJA DE VISSZA FOGOK JÖNNI A TOVÁBBI MULATSÁGÉRT REMÉLEM FOLYTATODIK ÉS KIOKOSÍTOM ITT ÖN ELÖTT A CSUKLOSBUSZT A TOVÁBBI LÉPÉSEK MEGTÉTELE ÉRDEKÉBEN VISZONT NEM JAVÍTATNÉK MEG SEMMIT EGY ILYEN EMBERREL AZ BIZTOS MÉG INGYEN SE UGYE NEM KELL IDE ÍRNOM MIÉRT IS ÉN ÓVATOSABB VAGYOK MINT HOGY BECSÜLETSÉRTÉS FOGALMÁBA ESNÉK

      Törlés
  7. Én is tévedésből keveredtem ide. Lehet ezen az egészen röhögni, de inkább sírni kéne. Mert azt mutatja, hogy milyen idióta emberek élnek körülöttünk. És ezek az emberek nem csak idióták, és nem csak élnek, de erőforrásokat vesznek el tőlünk: élőhelyet, élelmet, energiát, internet sávszélességet stb. Ahelyett hogy fognák a vacak pumpájukat és kimennének szépen a sivatagba. Ott kedvükre sértegethetnék egymást, amíg a hőség nem végez velük. Tudom, ökofasiszta vagyok, de inkább felvállalom, semmint a hülyéket elviseljem...

    VálaszTörlés
  8. Kedves Csuklósbusz!
    Egyik barátomban régebben megfogalmazódott már hogy az efféle "szakikat" össze kellene gyűjteni egy weboldalon, hogy megtudják az emberek melyik cég mit is takar valójában, mire is lehet számítani velük kapcsolatban..................
    Ha gondolod a mesterajanlo.hu weboldalon is írd le a véleményedet róla.
    Teljesen igazad van, egyetértek veled, az meg hogy úgy vette át mástól az oldalt, annyit jelent mintha egy lopott autót vett volna.....
    Ambrus úr, én az ön helyében a 0-24mosogep weboldalt úgy ahogy van törölném.
    A Design nulla, minden 1000x ismétlődik, a képek többsége nem saját, hát ezt nem volt érdemes átvenni......
    Egy általános iskolás komolyabb weboldalt készít.

    Sok sikert csuklósbusz:
    Kovács Balázs

    VálaszTörlés
  9. Itt nem történt semmi bűncselekmény, még rágalmazás meg becsületsértés sem, az csak akkor van ha valótlan állított volna Csuklósbusz, de tény, hogy a képeit ellopták.

    Az meg ,hogy nem tudtam, hogy nem szabad, hát már a legelső írott törvénygyűjteménynek is része volt, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősségrevonás alól. Ha teszem azt idegesít a szomszéd és a fejébe állítom a baltát akkor sem hivatkozhatok arra ,hogy hát én nem tudtam, hogy nem szabad ilyet csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az óvodába biztos van ilyen, hogy ne tudtam...
      Ez az Ambrus egy sz@r alak. Menteni próbálj a a menthetőt szánalmas módon.

      Törlés
  10. azta mindenit neki!mik vannak????Ambrus úr szégyelje magát!!!

    VálaszTörlés
  11. Hát ezen az ambruson én is jót szórakozok :D És ilyen emberek vezetnek cégeket (jó-jó, egy fős kényszervállalkozás BT, 2000 Ft törzsbetéttel, de akkor is) :D

    Fagor szivattyú gondom van, az után kutatok, gondoltam kihívok egy szerelőt, mert többet ér az időm, de elolvasva a cikket a szerelésedről ( http://mithogyanbiztosanne.blogspot.hu/2011/08/fagor-fe-416-mosogep-szereles.html ) , azt gondolom, hogy én is ki fogom tudni cserélni, az ilyen analfabéta semmirekellők, mint ez az ambrus, meg haljanak inkább csak éhen... Nem azért mert segghülye, analfabéta szegény, hanem azért mert még neki áll feljebb, pedig a második esélyt is megkapta...

    Egyébként mi lett a sztori vége? Remélem beperelted!

    VálaszTörlés