Egy fürdőkád melegvíz - bojler nélkül

Elfogyott a melegvíz, kifürödték a melegvízet stb stb gondolom te is hallottad már ezeket a szavakat. Igen, a probléma ott van hogy nem kifürödted hanem kifürdötték a melegvízet...na az már gáz.
Sőt mostmár a régi nagy edények sincsenek meg amibe vízet lehetne melegíteni, de ha meglenne sem lehet már rárakni a kandalló tetejére.
De hát van ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldás is.... a jó öreg orosz merülőforraló!
A szabványok előírják hogy a fürdőszobában jó magasan és messze legyen a konnektort a kádtól. Ez kivételesen szabványosan van beszerelve szóval hosszabbítót is kell használnom...


Fél óra alatt felfűtötte a vizet. Bár igaz mikor beleültem akkor besegítettem egy külön vízforralóval is hogy azért csak gőzöljön is az a kád.:-)  Igaz vészjóslóan sercegett de végülis nem rázott a víz mikor beleültem.
Sőt így legalább nem hűl ki a víz amíg szárítom a hajam a hajszártóval! :-) D
Lásd videót, ha feltekered a hangerőt talán hallatszik a sercegés:

Aztán csak óvatosan ám, nehogy a hajszárítós halálok után a merülőforralós halálok is elszaporodjanak!

4 megjegyzés:

  1. Igen, a mosdókagylónál tökéletes a hosszabbító. Esetleg, ha egyik kevésbé szeretett családtagunk klotyó után kezet mosna. Le is van a gond pillanatok alatt.
    De senkiben nem fordult meg, hogy ezzel bárkit lazán megölhet?

    VálaszTörlés
  2. Hát te egy állat vagy! Már ne is hatagudj.

    VálaszTörlés
  3. mielőtt beleülsz nem árt kihúzni a konnektorból meg nem a mosdóra kéne tenni a hosszabbítót, nagyon hajaz a darwin díjra ez a megoldás, elég ha zárlatos lesz az 1000 éves orosz technika

    VálaszTörlés