Vakond írtása házilag

Gondolom azért vagy itt mert a vakondot szeretnéd elűzni a kertedből.. Sörösdobozokkal, karbiddal, petárdával, gázolajos ronggyal , csapdával stb stb.

De kiönteni is biztos próbáltátok már, kivárni és ásóval elkapni, vakondűző patront bevetni de valahogy ugye egyik sem használt nem?

Kipufogó gázt vezetni a vakondlyukba, az sem használt.

Én kipróbáltam a PB gázt is, ugye ez nehezebb a levegőnél tehát elvileg leszáll a járatokba és ott is marad.








Azért óvatosan ezzel házilag:





NEM VÁLT BE!

A petárda volt idáig az amitől a legkésőbb jelentkeztek újabb túrások. A PB nem vált be pedig elég sokat engedtem be.

Egyetlen egy dolog van ami tuti hatásos, az PB meg oxigén keveréket juttat be és be is robbantja a keveréket... Rodenatornak hívják és az USA ban árulják.


9 megjegyzés:

  1. Füstbombát próbáltad? Van akinél ez vált be. Kell hozzá kálium-nitrát műtrágya ( gazdaboltokban kapható, de pl. a Tecsó meg a madaras Tecsó is árul) meg cukor. 6:4 arányban kell asszem összekeverni és begyújtani. Lehet bele ként is rakni akkor büdösebb lesz a füst ha a szomszédot is büntetni akarod. :) A cukrot meg is lehet olvasztani előtte, de mikor anno szórakoztunk vele simán összekeverve is ment, az arány se kőbevésett valami nyilván mi se patikamérleggel mértük hanem érzéssel szabad szemmel. Beszóród a lyukba gyufát bele és füstöl mint állat.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy kis állat nem az anti Krisztus. Eszmel értéke 25000 Ft. Csak, hogy tudd a nagy öldöklés közepette. Humánus módon is el lehet űzni. Én egy kószapocokkal küzdök, de el nem teszem láb alól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bántom a vakondot. Örülök, hogy írtja a pajort, a lótetűt, minden növényrágót a kertben. Inkább elgereblyézem amit " alkotott".

      Törlés
    2. Ölni kell őket, irtani!
      Holokausztot a szemét vakondjaira!
      Meg aki védelmezné őket, azokat is gázkamrába... ☝️😈

      Törlés
    3. Neked meg a kószapocok bújjon akkor a picsádba és rágja át magát a valagadba is! ☝️😈

      Törlés
  3. A kertben nem védett a vakond, a károkozása miatt ott jogos az irtása.
    Gyakorlatilag mindent kipróbáltam, egyik módszer sem volt sikeres.
    Legújabb kísérletem: vékony horgászzsinórból sokcsomós kusza gombolyagot csinálok, kb öklömnyit és ezt a járatba tömöm. Ebből jöjjön ki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúr mellette egy másik lyukat...

      Törlés
    2. Halál minden nemkívánatos betolakodó lényre!
      Legyen az a kertünkbe beugráló utálatos, beszarogatós macska, vagy akár koszos niGGer migráns!
      ☝️😈

      Törlés
  4. Nekem a kipufogógáz használt. A legrfrissebb túrásban megkerestem a lyukat, 3/4-es csővel bevezettem a gázt, csövet jó melyre levezettem. A többi túrást alaposan eltömtem, betemettem. Hagytam egy jó fél órát járni a motort. Hetekre eltűntek, ősszel jelent meg egy-két új bucka.

    VálaszTörlés